رقابت “زاکربرگ” و “الون ماسک” در پرتاب ماهواره اینترنتی

رقابت "زاکربرگ" و "الون ماسک" در پرتاب ماهواره اینترنتی

در پی شایعه همکاری فیسبوک با یک شرکت رایانه‌ای، اکنون صحبت‌هایی در مورد پرتاب ماهواره اینترنتی توسط این دو شریک شکل گرفته است.

به گزارش آردی نیوز به نقل از دیلی‌میل، ممکن است فیسبوک در زمینه پرتاب ماهواره‌های اینترنتی، با الون ماسک وارد رقابت سرسختی شود.

گفته شده فیس‌بوک قصد دارد یک ماهواره آزمایشی چند میلیون دلاری به نام “آتنا”(Athena) را به فضا پرتاب کند.

اگر این موضوع ثابت شود، آتنا، امکان دستیابی گسترده به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان را فراهم خواهد کرد. به‌خصوص اینکه علاقه عمومی به آزمایش ماهواره “آتنا”، بسیار زیاد است.

شرکت “پوینت‌ویو”(PointView)، یک شرکت رایانه‌ای است که ماهواره‌های “LEO” را با استفاده از فرکانس‌های موج میلی‌متر ارزیابی می‌کند تا به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان دست یابد.

به گفته “مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک”(IEEE) آمریکا، اکنون این باور وجود دارد که این شرکت در حال همکاری مخفیانه با فیسبوک است.

نشانه‌های زیادی حاکی از این هستند که فیسبوک با پوینت ویو در ارتباط است و آنها در مواردی چون اعضای پرسنل با یکدیگر شریک هستند. پوینت‌ویو، سه محل یا ایستگاه زمینی را نیز مشخص کرده که داده‌ها را به آتنا می‌فرستند یا از آن دریافت می‌کنند.

IEEE اشاره کرد: یکی از این پارک‌های تجاری در محله نورثریج در همسایگی لس‌آنجلس قرار دارد؛ یعنی جایی که فضاهای اداری فیسبوک در آن واقع است. این موضوع، شک ما را در مورد ارتباط پوینت‌ویو با این غول رسانه اجتماعی، به یقین تبدیل می‌کند.

پوینت‌ویو امیدوار است در سال 2019، آتنا را به عنوان بخشی از یک دوره آزمایشی دو ساله به فضا پرتاب کند. این پروژه در صورت عملی شدن، تهدید بزرگی برای ماهواره‌های اسپیس‌ایکس و وان‌وب خواهد بود.

آتنا از سیگنال‌های امواج رادیویی با فرکانس بالا استفاده می‌کند که به سرعت بالای مورد نیاز برای شبکه‌های اینترنتی G5 می‌انجامد و در نتیجه، اسپیس‌ایکس متعلق به الون ماسک را که هدف آن، ساخت ماهواره‌هایی با سرعت گیگابایت است، شکست می‌دهد.

مطالب مرتبط