زنجبیل، ماده غذایی که قند خون را به سرعت کاهش می دهد

استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در ان، به كاهش سریع سطح قند خون كمك می كند.

اولگا كوبوروا ، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: استفاده از زنجبیل به كاهش سریع سطح قند خون كمك می كند.

به گفته وی، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که همچنین باعث تسکین روند سرماخوردگی می شودو به نفخ شکم کمک می کند، حالت تهوع را کاهش می دهد و سموم را در دوران بارداری تسکین می دهد.

میزان کالری زنجبیل فقط 80 کالری در هر 100 گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (22 درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (16 درصد) وجود دارد، که مواد معدنی مورد نیاز بدن را اماده می کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می شود.

اولگا كوربولوا گفت: “كمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف، حالت های مكرر حالت تهوع می شود. مس همراه با آهن گلبول های قرمز، رنگدانه های مو و پوست را ایجاد می كند. وقتی مس كافی نباشد، پوست زودتر پیر می شود و چین و چروك ایجاد می شود.”

توصیه می شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.

مطالب مرتبط