داروی ضدمالاریای مفلوکین می‌تواند بارگذاری کلی ویروس کرونا را به زیر هفت درصد کاهش دهد

در حالی که دولت‌ها در سراسر جهان در تکاپوی تزریق هرچه سریع‌تر واکسن به مردم‌اند محققان در ژاپن در حال بررسی راه‌هایی ابتکاری برای درمان بیماری کووید‌ـ ۱۹ با استفاده از داروهای موجوداند.

گروهی از محققان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های مشهور ژاپن کشف کردند که داروی ضدمالاریای مفلوکین (از مشتقات هیدروکلروکین) را می‌توان برای درمان موثر سارس‌ـ‌‌کووـ ۲(نشانگان جدید حاد تنفسی ویروس کرونا) به کار برد.

این محققان همچنین اثربخشی مفلوکین را با محاسبات ریاضی مدل‌سازی کرده‌اند تا بتوانند کاربرد بالقوه آن برای درمان کووید‌ـ۱۹ را پیش‌بینی کنند. بنا به محاسبات آن‌ها مفلوکین می‌تواند بارگذاری کلی ویروس در بیماران مبتلا را به زیر هفت درصد کاهش دهد و مدت لازم برای حذف ویروس را به ۶.۱ روز کاهش دهد. قرار است این تحقیق در آزمایش‌های بالینی به کار رود.

برخی داروهای تاییدشده مثل هیدروکسی‌کلروکین، لوپیناویر و اینترفرون در کاربردهای بالینی برای مقابله با سارس-کوو-۲ به کار رفته‌اند اما اثربخشی بالینی آن‌ها مشخص نشده است.

تنها برای کاربری بالینی داروی رمدسیویر که برای درمان هپاتیت سی تولید شده است علیه کوویدـ ۱۹ شدید تاییدیه صادر شده است اما در مورد اثربخشی آن هنوز اما و اگرهایی وجود دارد.

مطالب مرتبط