استفاده از سگ بویاب دیجیتالی در فرودگاههای آمریکا

“اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده آمریکا”(TSA) در آستانه فصل تعطیلات در این کشور، از فناوری جدیدی برای بازبینی چمدان‌ها استفاده می‌کند.

به گزارش آردی نیوز و به نقل از دیلی‌میل، با نزدیک شدن به فصل تعطیلات در آمریکا، حدود ۲۷ میلیون نفر سفر هوایی خواهند داشت. پس انتظار می‌رود که در بخش بررسی مسافران صفوف طولانی تشکیل شود.

در این راستا “اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده آمریکا” تمهیداتی را اندیشیده و محققان در حال آزمایش یک فناوری جدید هستند که “بازرسی خلاقانه”( Innovation Checkpoint) نام گرفته و برای مقابله با شکایت مسافران برای بررسی وسایل الکترونیکی، مایعات و درآوردن کفش‌ آنها طراحی شده است.

این فناوری شامل یک حسگر روی یک پهپاد برای شناسایی بمب‌های دست ساز، یک ژل که به دور مواد منفجره یا مواد شیمیایی خطرناک پیچیده می‌شود تا بتوان آنها را به طور ایمن از فرودگاه خارج کرد و اسکنرهایی برای بازرسی اقلام داخل چمدان‌ها است. طراحان این فناوری به همکاری سازمان امنیت ملی آمریکا یک حسگر به نام “بینی سگ دیجیتال” ساخته اند که با یک پهپاد جفت شده و مواد منفجره را بهتر از یک سگ بویاب پیدا کند.

“خوزه بونیلا”(Jose Bonilla) از مدیران “اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده آمریکا” اظهار کرد، این فناوری بخشی از آینده امنیت حمل و نقل هوایی آمریکا را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد، ما تلاش می‌کنیم فرآیند بازرسی را برای مردم آسان‌تر کنیم.

محققان دانشگاه رودآیلند آمریکا در تلاشند که استفاده از این فناوری را هم برای مسافران و هم برای “اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده آمریکا” آسان‌تر کنند.

فناوری مذکور هنور در حال گذراندن مراحل آماده‌سازی است اما به محض تکمیل، یک فناوری به اندازه یک گوشی هوشمند تولید خواهد شد.

تیم طراحی همچنین یک ژل بنام “چیمو” طراحی کرده که به دور مواد منفجره یا مواد شیمیایی خطرناک پیچیده می‌شود تا بتوان آنها را به طور ایمن از فرودگاه خارج کرد.

این تیم تحقیقاتی یک روش جدید برای اسکن چمدان‌ها هم ابداع کرده که بدون اینکه مسافران مجبور باشند وسایل خود را بردارند، قابل انجام است.

این اسکنر نسبت به دستگاه‌های قبلی، با راحتی بیشتری داخل چمدان‌ها را بازبینی می‌کند.

این فناوری در حال حاضر در یک فرودگاه در لاس‌وگاس در حال آزمایش است و “اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده آمریکا” امیدوار است تا سال ۲۰۲۰ این فناوری را به سراسر آمریکا منتقل کند.

/ایسنا

Innovation Checkpointآردی نیوزاخبار خارجیسگ بویاب