«تله پرومتئوس» سامانه یادگیری الکترونیکی و به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به بیمارانی است که در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
به گزارش آردی نیوز، این پلتفورم در حال حاضر دربخش مراقبتهای ویژه دو بیمارستان در اتحادیه اروپا، یکی در هراکلیون در یونان و دیگری بیمارستان عمومی نیکوزیا در پایتخت قبرس مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی از پرستاران بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان عمومی نیکوزیا میگوید که با کمک این پلتفورم توانسته به وضعیت بیماری که در آی سی یو بیمارستان بستری است رسیدگی کند. او در ادامه میگوید: «اولین بار که به اینجا آمدم درباره پلتفورم «تله پرومتئوس» چیزهایی شنیده بودم. آن موقع مریضی داشتم که به مراقبتهای خاصی نیاز داشت. با استفاده از«تله پرومتئوس» در ظرف پنج دقیقه متوجه شدم که باید چه کار کنم.»
حدود ۴۰۰ نفر از متخصصان مراقبتهای بهداشتی در دو بیمارستان در قبرس و یونان از این سیستم یادگیری الکترونیکی استفاده میکنند. این سیستم با کمک ۶۵۰ هزار یوورویی صندوق انسجام اتحادیهاروپا به را افتاده است.
سامانه تعاملی برای تبادل نظر بین پزشکان
«تله پرومتئوس» یک پلتفورم آموزش چندرسانهای برای پرستاران، پزشکان و روانشناسانی است که در بخش مراقبتهای ویژه آی سی یو کار میکنند. این پلتفورم به این افراد اجازه میدهد تا درباره موارد خاص بیماران با هم تعامل داشته باشند.
دکتر ماریونوس میکائلیدس، متخصص بیهوشی بیمارستان عمومی نیکوزیا درباره اینکه چگونه میتواند با «تله پرومتئوس» با همکارانش تبادل نظر کند، میگوید: «ما می توانیم اطلاعات را از مراکز دیگر دریافت کنیم. من هیچوقت امکان بحث و تبادل نظر درباره پرونده بیماران را با همکارانم نداشتهام. اما این نوع سیستمها برای از میان بردن موانع و فاصله ضروری است.»
انتقال اطلاعات از راه دور به نزدیکان بیمار
این پلتفورم به زودی دربیمارستان عمومی نیکوزیا گسترش مییابد. قرار است دو صفحه نمایش در بخش آی سی یو و یک صفحه نمایش در منزل اقوام بیمار نصب شود تا از وضعیت عزیزانشان در بیمارستان خبر بگیرند و ببینند آنها در آی سی یو و یا حتی در خانه از چه نوع خدمات درمانی برخوردار هستند.
این اطلاعات به زبان ساده و بهدور از اصطلاحات پزشکی در اختیار نزدیکان بیمار قرار میگیرد. النی نیکولائو در این باره میگوید: «این اطلاعات به زبان ساده و بدور از اصطلاحات پیچیده پزشکی به نزدیکان بیمار منتقل میشود. آنها میتوانند بهسادگی میفهمند مشکل بیمارشان چیست.» تاکنون صدها نفر از پزشکان و پرسنل بیمارستان عمومی نیکوزیا از این سامانه بهره برده اند.
منبع : یورونیوز