ربات های کارگر در تاسیسات ژاپنی ها

مقابله با کمبود کارگر در ژاپن با استفاده از ربات‌ها

امروزه در تاسیسات ژاپنی، ربات‌هایی وجود دارند که می‌توانند عملیات های “جوش کاری”، “بلند کردن اشیاء” و “پیچ و مهره کردن” را انجام دهند.

به گزارش آردی نیوز به نقل از دیلی‌میل، به علت کاهش نرخ تولد در کشور ژاپن و افزایش سن کارگران، این کشور خواستار نیروهای جوان برای کار است.
در این راستا و برای مقابله با این مشکل، ربات‌های “ساخت و ساز” را تولید کرده است که جایگزین انسان شوند. هدف از تولید این ربات‌ها، کمک به مقابله با کمبود کارگران انسانی در تاسیسات ساخت و ساز این کشور است. البته کاربرد این ربات‌ها تنها به استفاده آن‌ها در شیفت کاری شب که کارگران در محل کار نیستند، محدود می‌شود.
شرکت املاک و مستغلات “شیمیزو” در هفته جاری چند ربات را به نمایش گذاشت که یکی از آنها رباتی بود که در حال حاضر در تاسیسات ساخت و ساز این شرکت استفاده می‌شود و قادر است شمار زیادی از تخته‌ها و صفحات بزرگ را بلند کرده و به درون آسانسور قرار دهد.

این شرکت اعلام کرد که ربات‌هایی موسوم به “روبو جوش” و “روبو بادی” با قابلیت چرخش و پیچش بازوهای مکانیکی خود، سال آینده در تاسیسات ژاپنی قابل استفاده خواهند بود.
این ربات‌های ساخت و ساز که در یک مرکز آزمایش واقع در توکیو، به نمایش گذاشته شدند، می‌توانند تعداد کارگران مورد نیاز برای هر یک از بخش‌ها را به یک سوم یا یک چهارم کاهش دهند.
ماساهیرو ایندو، مدیر عامل اجرایی “شیمیزو” اظهار کرد، اقدامات ساخت و ساز بسیار متنوع، ظریف و پیچیده است که رباتها قادرند تنها یک درصد از کل کار ساخت و ساز را به عهده بگیرند.
وی ادامه داد، چالش بزرگ و مهم ما این است که این میزان را به 10 درصد افزایش دهیم که ممکن است بسیار پرهزینه باشد.
شرکت “شیمیزو” بیان کرد، این شرکت در تلاش است تا با استفاده از ربات‌های ساخت آلمان، سیستم “هوش مصنوعی” خود را گسترش دهد.
اگر کارها درست پیش رود، این ربات‌ها می‌توانند به کاهش خطرات مرتبط با ایمنی در کارخانه‌ها کمک کنند و همچنین ساعت های طولانی کار برای کارگران را کاهش دهند.

ربات