انگلستان قصد دارد ظرف شش ماه آینده قرص درمان ویروس کرونا را تولید و توزیع کند

دولت بریتانیا قصد دارد ظرف شش ماه آینده قرص درمان ویروس کرونا را تولید و توزیع کند.

بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا گفت اگر کووید-۱۹ مانند آنفلوآنزای فصلی حالت دائمی پیدا کند، پژوهش درباره نوع قرصی ضدویروس کرونا می‌تواند در درمان این بیماری انقلاب برپاکند.

جانسون گفت کارگروه جدیدی تولید دست‌کم دو قرص یا کپسول جدید را تا ماه سپتامبر در پاییز، پیش خواهد برد.

نخست‌وزیر بریتانیا گفت:‌ «معنی‌اش این است که اگر جواب آزمایش شما مثبت شد، می‌توانید برای توقف فعالیت ویروس قرص را به خانه ببرید و فرصت این که بیماری به حالت شدید درآید را به شکل چشمگیر کاهش می‌دهد.»

او همچنین گفت اگر کسی در خانه شما مبتلا شد، قرصی وجود خواهد داشت که می‌تواند جلوی ابتلای شما را بگیرد.

کارگروه تولید قرص ویروس کرونا، بر اساس الگوی هیات کارشناسانی است که در سال ۲۰۲۰ کارشان در شناسایی و خرید اثربخش‌ترین واکسن‌ها زمینه واکسیناسیون سراسری بریتانیا را فراهم کرد.

سر پاتریک والانس، مشاور علمی ارشد دولت بریتانیا گفت که قرص اثر برنامه واکسیناسیون را تقویت می‌کند، در حفاظت از کسانی که واجد شرایط واکسیناسیون نیستند نقش مهمی ایفا می‌کند، و می‌تواند لایه دفاعی دیگری در مقابل انواع جدید ویروس باشد.

 دولت بریتانیا مایل است که تا پاییز و قبل از اوج‌گیری بالقوه ابتلا به ویروس کرونا در زمستان، دو نوع قرص تولید شده باشد.

کارشناسان ارشد بریتانیا همواره گفته‌اند که ریشه‌کن کردن کووید-۱۹ واقعگرایانه نیست و این بیماری باید درمانی مشابه آنفلوآنزا، از طریق واکسیناسیون مرتب و دیگر درمان‌ها داشته باشد.

دانشمندان دانشگاه آکسفورد که واکسن آسترازنکا را تولید کردند، پیشتر در سال جاری کار بر نوع قرصی دارو را نیز آغاز کردند.

قرص یا اسپری بینی برای کووید-۱۹ می‌تواند با تاثیرگذاری بهتر بر واکنش ایمنی بدن، نیاز به نگهداری و حمل‌ونقل واکسن در دمای بسیار سرد را از بین ببرد و با سرعت بالاتری توزیع شود.

مطالب مرتبط