به تازگی یک فناوری نوین به نام زبان الکترونیک ساخته شده که می تواند عسل بی کیفیت را شناسایی کند. این در حالی است که احتمال دارد عسلی که از سوپرمارکت می خرید کاملا خالص نباشد و تولید کننده مواد ارزانتر مانند شربت ذرت در آن وجود داشته باشد. از سوی دیگر تست عسل ممکن است چند روز طول بکشد. به طور متضاد این زبان الکترونیک در کمتر از یک ساعت قادر به شناسایی عسل طبیعی است. البته قبلا از این دستگاه برای تحلیل میوه ها استفاده می شد
به گزارش آردی نیوز به نقل از خبرگزاری مهر ،دستگاه مذکور در دانشگاه پلی تکنیک والنسیا ساخته شده و از روش تحلیل ولتامتریک استفاده می کند. در کل این روش شامل ارسال جریان الکتریسته در نمونه های عسل و تحلیل رفتار مواد شیمیایی موجود در آنها در واکنش به جریان مذکور است.
با این روش می توان وجود موادی مانند شربت ذرت را در نمونه عسل و غلطت آن را تعیین کرد. البته این آزمایش فقط نشان می دهد نمونه مذکور دستکاری شده است یا خیر.
جالب آنکه دانشمندان در سازمان فضایی اروپا روشی متفاوت برای انجام این فعالیت به کار گرفته اند. آنها از لیزر برای تحلیل عسل استفاده می کنند.